UKK

LENTOASEMAPAIKOITUKSESSA USEIMMIN ESIINTYVÄT KYSYMYKSET

Tulisiko varata paikoitus etukäteen?

Kannattaa varata parkkipaikka etukäteen nettisivujen varauskalenterin avulla! Näin varmistat ensinnäkin pysäköintipaikan. Sen lisäksi hinta on huomattavasti edullisempi, kun varaat sen ennakkoon. Paikan päälle voi ajaa myös ilman varausta, mutta emme pysty takaamaan paikoitustilaa. Lisäksi ennakkovaraaja saa pysäköintinsä aina perushintaa edullisemmin meillä.

Kuinka paljon aikaa on hyvä varata Aviaparkissa toimimiseen?

Mikäli liikennetiheys on alhainen,  15-20 minuuttia riittävät  paikoitukseen ja Lentokentälle siirtymiseen. Ruuhka-aikoina kannattaa varata n. 10 min lisää. Bussimme ajoaika on vain 5-6 minuuttia.

Olen tulossa Aviaparkkiin asuntoautolla, mahtuuko se teille? Entä peräkärry?

Asuntoautoille on hyvin tilaa. Peräkärryn voi saada samaan paikkaan vetoauton kanssa. Tervetuloa!

Vaikuttaako hintaan auton kokoluokka tai matkustajien määrä?

Meillä ei vaikuta – hinta on kaikille sama, auton kokoluokasta ja matkustajamäärästä riippumatta. Reilua – eikö!

Matkustan harvoin ja olen hieman ymmälläni tästä kaikesta sekä hieman epävarma toimintatavoista. Voinko saada neuvontaa Teiltä?
Tottakai, olemme täällä Sinua ja seuruettasi varten. Voit soittaa palvelunumeroomme ja / tai lähettää meille mailia osoitteella asiakaspalvelu@aviaparkki.fi– niin palaamme ensitilassa. Mikäli haluat, että soitamme Sinulle, laita puhelinnumerosi oheen ja autamme parhaan kykymme mukaan.
Vienkö muut matkustajat ja lentolaukut ensin kentälle ja tuonko vasta sitten autoni Aviaparkkiin?

Tarvetta sellaiseen ei ole, mutta yhä useammin moni seurue tekee niin, sillä muut voivat checkata matkatavarat ”sisään” laitteilla tai tiskillä etukäteen ja kuljettaja liittyy sitten turvatarkastuksen edustalla takaisin ryhmään tultuaan busillamme Terminaaliin. Voitte huoletta ajaa suoraan Aviaparkkiin, niin pääsette täältä busseillamme kivasti Helsinki-Vantaan lentokenttäterminaaliin. Bussikuljetus on ilmainen ja kävelymatkanne on lyhempi kuin portilta koneeseen – kätevää!

Millaisella aikataululla bussi kulkee terminaaliin ja veloitetaanko siitä erikseen?

Bussi kuljettaa 24/7 ilman aikataulua ympäri vuoden! Otamme pysäkiltä Teidät kyytiin ja viemme kentälle/ Aviaparkkiin. Vaikka olisit ainoana paikalla –  emme odottele muita autoja tulevaksi! Kuljetuksesta ei veloiteta mitään.

Olen estynyt ja haluan perua pysäköinnin, miten toimin?

Varausmuutos on meillä maksuton. Muutos tulee tehdä aina kirjallisesti, sähköpostilla – osoitteeseen: asiakaspalvelu@aviaparkki.fi (viimeistään 12h ennen pysäköinnin alkamista). Tarvitsemme nimesi, auton rekisteritunnuksen ja varauksen ajankohdan. Pakottava este tai kohtuuton, yllättävä epäonni huomioidaan myös eduksesi. Näissä nk. Force Majeure  -tilanteissa soita meille ensi tilassa. Varausta – ilman peruutusturvaa – ei voi peruuttaa, mutta sitä voi siirtää kerran maksutta. Peruutuksen lisäturvan voi lunastaa erikseen. Ohjeet löytyvät kohdassa varauksen maksaminen. Monilla peruutusturva sisältyy myös matkavakuutukseen.

Sivuilla on erilaisia hintoja – miten valitsen edullisimman vaihtoehdon?

Järkevintä on varata aina ennakkoon – hinta on selvästi edullisempi kuin paikalla maksettu perushinta. Suosittelemme noin minuutin vievää ilmaista rekisteröitymistä Etuasiakkaaksemme. Aviaparkin Etuasiakkaana saat aina halvimman hinnan ja muutaman kerran vuodessa huikeita rahanarvoisia etuja vain meiltä ja kumppanuusyrityksiltämme. Ei roskapostia.  Suosittelemme ehdottomasti liittymään etuasiakkaaksi ja varamaan ennakkoon – tämä on paras vaihtoehto! Myös lentoyhtiöiden kanta-asiakaskortilla saa tuntuvan alennuksen verkossa tehdyistä varauksista.