AVIAPARKKI

Tilaus- ja toimitusehdot

YLEISTÄ AVIAPARKIN – verkkokaupasta

Pysäköintipalveluja myy AVIAPARKKI Pysäköintipuisto Oy. Pysäköintipaikan voi varata internetsivuillamme. Palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, myyjällä on oikeus vaatia oikeaa hintaa, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolon. Alennettu hinta on oikea, mikäli alennus on oikeutettu ja oikein laskettu.

Varaaminen

Pysäköintipaikan voi varata internetin välityksellä osoitteesta https://www.aviaparkki.fi. Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin varausehtoihin. Jos verkkokaupan varaus ei onnistu, lähetä matkan tiedot sähköpostitse: asiakaspalvelu@aviaparkki.fi vastaamme pikimmiten ja soitamme, mikäli puhelinnumerosi on tiedossamme. Pysäköintiin voit tulla ilmankin ennakkovarausta. Ilman ennakkovarausta maksat palvelun paikan päällä edullisten perushintojemme mukaisesti. Perushintaa käytetään, kun maksu tapahtuu paikan päällä. Varaa pari minuuttia lisäaikaa vastaanotossamme (varmistuthan palveluajoista) tai kuljettajalle maksaessasi. Otathan myös huomioon, että paikoituksen saaminen ei ole itsestään selvyys – ainoastaan etukäteen netistä varaamalla varmistat paikkasi. Ongelmatapauksissa voit myös soittaa palvelupuhelimeemme, niin ratkaisemme yhdessä pulmatilanteen.
Pysäköinnin alennus lasketaan aina pysäköinnin perushinnasta, ei lisäpalveluista, ellei sitä ole erikseen informoitu. Kampanjakoodi- tai muita alennuksia ei hyvitä jälkikäteen. Kampanjakoodit ovat voimassa vain verkkovarauksen yhteydessä tai, kun varaus maksetaan verkossa.

Auton pysäköinti ja säilytys Aviaparkissa, Tikkurilantie 151 -osoitteessa (yleistä ja ehdot):

Varaa pysäköintipaikka verkkokaupan kautta. Suosittelemme pysäköintipaikan varaamista ja maksamista verkkokaupan kautta. Saat edullisimman hinnan ja varmistat paikkasi!

EDUT:

 • Hyödynnettävissä ennakkoon varaamalla (varma paikka, alennukset, lisäpalvelut)

SAAPUMINEN:

 • Suosittelemme navigaattorin käyttöä: Aviaparkki/ Tikkurilantie 151, 01740 Vantaa
 • Voit ajaa haluamaasi vapaaseen paikkaan sektorissa A tai B (maks. 2 viikon paikoitus), pitempiaikaiset C- tai D-sektorit.
 • Vastaanottohenkilö auttaa ollessaan paikalla, kuljettaja aina työnsä ohessa ja melkein aina joku puhelinnumeromme.
 • Pysäköityäsi vie bussimme Sinut / Teidät terminaaliin.
 • Matka lentokentälle kestää n. 6min
 • Bussimme hakee matkustajamme aina samalta pysäkiltä No 42, jonne heidät olemme kuljettaneet. Pysäkki sijaitsee terminaalin länsipäädystä, bussiaukion keskellä.
 • Muistutamme näistä vielä bussissa matkalla kentälle.
 • Toivotamme hyvää ja antoisaa matkaa ja kiitämme kauniisti, että valitsit meidät!

Ajo-ohje löytyy verkkosivultamme. Suosittelemme navigaattorin käyttöä: Näpyttele Tikkurilantie 151, Vantaa tai hae esimerkiksi Googlesta Aviaparkki, Vantaa!

Aviaparkki ei vastaa aikataulu ym. muutoksista tai ruuhkista, joista voi aiheutua lennolta myöhästymistä. Asiakas vastaa itse Aviaparkkiin saapumisesta ajoissa. Ajomatkamme lentokentälle normaaliolosuhteissa on 6min. Kokemuksemme perusteella ei ruuhka-aikaankaan pitäisi kulua 20 minuuttia enempää kentälle pääsyyn siitä hetkestä, kun pysäköit meille. Aviaparkin edestakainen bussikuljetus on maksuton palvelu. Mitä enemmän aikaa varaat siirtymisiin, sitä levollisempaa ja huolettomampaa matkallelähtösi on.

Mikäli koet automatkallasi jonkin odottamattoman viivästyksen – soita hätäapunumeroomme, improvisoimme kaiken mahdollisen avun, jotta matkallelähtönne onnistuu!

Pysäköintiaika ja lisävuorokausi veloitusperuste:

Pysäköintiajan laskentaperuste on kukin alkava 24 h jakso ilmoitetusta pysäköintiajasta. Esimerkiksi perjantailähtö klo 11.00 ja ilmoitettu paluuaika saman viikon sunnuntai klo 11.00. Tällöin veloitusperuste on kaksi vuorokautta. Olemme kuitenkin asiakkaan asialla ja joustavia. Emme sakota tunnista tai parista, mikäli jokin järkisyy löytyy. Jos kuitenkin paluusi tapahtuu sunnuntaina klo 13 jälkeen, on veloitusperuste 3 vuorokautta. Paketoitujen lomalentojen viivästyminen alle 12 tunnilla, ei maksa Sinulle ylimääräistä.

Lisävuorokausiveloitus ulkopysäköinnissä on 3-5 €/ vrk.

Jos paluu venyy enemmän kuin kaksi vuorokautta, käytetään lisäveloitusperusteena alkuperäisiä verkkovarausehtoja. Tarvitsemme vain tiedon ennen paluumatkasi alkamista tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Sähköpostiosoitteemme löydät kotisivuiltamme, samoin puhelinnumeromme.
Lisävuorokaudet maksetaan infossa tai kuljettajalle matkalta palatessa.

Varausvahvistus:

Kun teet varauksen kotisivuillamme, saat varausvahvistuksen automaattisesti antamaasi sähköpostiin. Mikäli vahvistusta ei kuulu muutamissa minuuteissa, tarkasta roskapostikansiosi. Jos sielläkään ei ole postia AVIAPARKKI.FI -osoitteesta – soita meille. Selvitämme asian.

Ajo-ohje: Tikkurilantie 151, 01740 Vantaa – laita tämä navigaattoriisi. Jos käytössäsi ei ole navigaattoria, eikä osoite ole Sinulle ennestään tuttu ajoreitteineen, katso karttaopaste kotisivuiltamme ja varaa hetki ylimääräistä ajoaikaa!

AJONEUVOHOTELLIMME TOIMII EDUKSESI

Alue on aidattu ja kameravalvottu. henkilökunta operoi alueella 24/7. Suosittelemme silti asiakkaita tyhjentämään arvoesineet ajoneuvosta. Ajoneuvossa on syytä olla liikennevakuutuksen lisäksi mm. murto-, vahinko- ja varkausvakuutus kaiken varalla. Jos ajoneuvo asetetaan nk. seisontaan (tilapäinen rekisteristä poisto tms.) – jätä varkaus, ilkivalta ja palovakuutus voimaan. Vaikka aluetta jopa kiertovalvotaa, ei Aviaparkki vastaa alueella mahdollisesti tapahtuvista vahingoista (mm. murto-, varkaus-, tms. vahingoista.)

Kyseessä on yksityinen maksullinen alue, mutta kolmannen osapuolen vahingon korvausvastuuta ei ole, kuten ei muissakaan maksullisissa/ maksuttomissa pysäköintihalleissa tai aluepaikoituksissa. Aviaparkki vastaa vain niistä vahingoista, jotka henkilökunta mahdollisia lisäpalveluita suorittaessaan aiheuttanut. Alueella on videovalvonta ja autojen käsittely sekä säilytys tapahtuu videovalvonnan alla. Aviaparkki ei vastaa pysäköinnin aikana tulleista teknisistä ongelmista tai vioista, mutta on valmis auttamaan resurssiensa ja aikataulunsa puitteissa.

Asiakkaan velvollisuus on reklamoida mahdollisista vaurioista välittömästi auto noutaessaan, ennen pysäköintialueelta poistumista. Samassa yhteydessä asiakaan tulee ottaa vaurioista valokuvat. Lisäksi auton yleiskuvat. Auton avainperä tulee myös kuvata molemmilta puolin. Nämä valokuvat ja vaurion kuvaukset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@aviaparkki.fi

Jos asiakas huomaa jälkikäteen vaurion, reklamaatio tehdään aina kirjallisesti asiakaspalvelu@aviaparkki.fi osoitteeseen, edellä mainitun ohjeen mukaan. Reklamointiaika on kaksi vuorokautta pysäköinnin päättymisestä, jonka jälkeen saapuneita reklamaatioita ei käsitellä.

Huomautamme kohteliaimmin, että alueella on videovalvonta 24/7. Videomateriaali tarkastetaan parin päivän välein ja vastaamme pääsääntöisesti viikossa. Videomateriaalia ei toimiteta sähköisesti. Materiaali sisältää poikkeuksetta yksityisyyden suojan piiriin liittyvää materiaalia, jonka julkaisu on kiellettyä. Viranomaiset pyytävät halutessaan erikseen täsmämateriaalia.

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa tästä velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Aviaparkkia vastaan yhtiön kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään yhtiön kotipaikan käräjäoikeudessa. Asiamieskuluja ei korvata, koska kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Aviaparkki pidättää oikeuden virheen korjaamiseen. Virheen luonteen ja laadun perusteella arvioitu virhe korjataan myöntämällä kohtuullinen hinnanalennus, tai korvaamalla Aviaparkin uudella paikoituksella tai palvelulla. Virheestä aiheutuvan korvauksen määrä on korkeintaan tilatun palvelun hinta.
Aviaparkki ei ole vastuussa välittömistä – eikä välillisistä – vahingoista tai ansionmenetyksistä, jotka ovat aiheutuneet virheestä.

Jos valitus/ reklamaatio on aiheeton, Aviaparkilla on oikeus laskuttaa asian vaatima työaika sekä muu käsittelyn vaatima kulu ja oikeudelliset kustannukset asiakkaalta.

KULJETUS

Aviaparkki – lentoasema – Aviaparkki -kuljetus on paikoitusasiakkaillemme maksutonta merkityille, tarkoitukseen varatuille pysäkeille

PYSÄKÖINNIN PERUUTUS/ SIIRTÄMINEN

Pysäköinnin voi siirtää kerran maksutta – ilmoitathan tästä osoitteeseen asiakaspalvelu@aviaparkki.fi . Ilmoittajan tulee olla sama henkilö kuin varaajan / maksajan. Tarvitsemme varauksessa olevan nimen, auton rekisterinumeron ja varausajankohdan.

Käyttämätöntä pysäköintiä ei siis hyvitetä, mutta sitä voidaan siirtää tuonnemmaksi!

Peruutettu pysäköinti jätetään odottamaan seuraavaa pysäköintiä (12kk) ns. pankkiin. Mahdollisuus siirtää kertaalleen maksutta kuuluu palveluumme. Tässä tapauksessa lähetämme asiakkaalle voucherin, joka vastaa peruutetun pysäköinnin pituutta. Se on käytettävä kokonaisuudessaan tulevassa pysäköinnissä.

Jos et pääse lennolle, lähtevä lentosi on peruutettu tai myöhästyt lennolta. Sinulla on silloinkin mahdollisuus siirtää kertaalleen paikoitusoikeuttasi maksutta.

MUUTA

Puheluiden hinnat 020 -alkuisiin numeroihin on 8,35 cnt/puhelu + 16,69 cnt/ min. Tekstiviesti- veloitus operaattorin perusveloituksen mukaisesti tai maksutta.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Aviaparkki käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

MAKSUTAVAT

Varaus maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavin maksutavoin:

 • Kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
 • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club
 • Mobiilimaksaminen: Usea eri maksutapa.

Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai Master Card-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

VERKKOPANKKI / PAYTRAIL

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Lisätietoja: https://www.paytrail.com  

Paytrail sopimusehdot: https://www.paytrail.com/sopimukset-ja-ehdot  Asiakaspalvelu kuluttajille: 020 718 1830 Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830
Verkkokaupan palveluhinnasto määräytyy alkavan 24h jaksotuksen mukaan ja järjestelmä laskee automaattisesti oikean hinnan riippuen pysäköintiajasta sekä palvelupaketeista.

TIETOSUOJA

Henkilötiedot Uutta yleistä tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) alettiin soveltaa 25.5.2018 kaikkiin henkilötietoja käsitteleviin yrityksiin ja organisaatioihin. Aviaparkki on sitoutunut suojelemaan yksilöiden oikeuksia ja pitämään henkilötietosi turvassa. Kuvaamme tietosuojaselosteessa tavat, joilla keräämme, käytämme, säilytämme ja suojaamme henkilötietoja.

Turvallisuus internetissä Maksukorttisi numeroa ja tietoja ei Aviaparkki käsittele lainkaan. Paytrail-maksupalvelu käsittelee maksuun liittyviä tietoja ja niitä käsitellään turvallisen yhteyden kautta. Voit olla huoleti, tietosi ovat turvassa. Verkkokaupassa käytämme SSL-salausprotokollaa. SSL on lyhenne sanoista Secure Sockets Layer, mikä tarkoittaa toimintoa, joka salaa kaiken ostajan ja myyjän välillä kulkevan tiedon.